fbpx

e17 Telecom

Càrrega optimitzada iPhone

Al setembre de 2019, Apple va llançar la nova versió del seu sistema operatiu mòbil, iOS 13, i amb ella, una interessant novetat per a aquells que busquen perllongar la vida útil de la bateria dels dispositius. Es tracta de l’opció de càrrega de bateria optimitzada, una funció que promet reduir el desgast de la bateria i, per tant, augmentar-ne la durabilitat.

 

Com funciona la càrrega de bateria optimitzada de iOS 13?

La càrrega de bateria optimitzada és una funció que permet al dispositiu aprendre dels teus patrons de càrrega i, així, reduir el desgast de la bateria perllongant la seva vida útil. Quan activeu aquesta opció en la configuració del sistema, el vostre dispositiu començarà a monitorar el vostre patró de càrrega, és a dir, quant de temps sols carregar-lo, a quines hores ho fas, etc.

 

Amb aquesta informació, el dispositiu aprendrà quan és el millor moment per carregar la bateria i quan no fer-ho. Per exemple, si normalment carregues el dispositiu a la nit mentre dorms, la càrrega de bateria optimitzada s’assegurarà que la bateria no es carregui al 100% durant tota la nit, sinó que arribi al 80% i s’aturi allà fins que et despertis . D’aquesta manera, la bateria no estarà completament carregada durant hores, cosa que pot provocar un desgast innecessari d’aquesta.

 

Com activar la càrrega de bateria optimitzada a iOS 13?

 

Activar la càrrega de bateria optimitzada a iOS 13 és molt senzill. Només heu de seguir aquests passos:

 

Aneu a l’app de Configuració al dispositiu.

Seleccioneu l’opció de Bateria.

Cerca l’opció de Càrrega de bateria optimitzada i activa-la.

Quan hàgiu activat la càrrega de bateria optimitzada, el dispositiu començarà a aprendre els vostres patrons de càrrega i aplicar-los automàticament per prolongar la vida útil de la bateria.

 

Quins beneficis té la càrrega de bateria optimitzada?

 

La càrrega de bateria optimitzada de iOS 13 té diversos beneficis per als usuaris de dispositius Apple:

 

Perllonga la vida útil de la bateria: en reduir el desgast de la bateria, la càrrega de bateria optimitzada ajuda a perllongar la vida útil, el que significa que no hauràs de reemplaçar tan aviat.

 

Estalvia energia: en evitar que la bateria es carregui completament durant hores innecessàries, la càrrega de bateria optimitzada ajuda a estalviar energia.

 

Millora la salut de la bateria: en reduir el desgast de la bateria, la càrrega de bateria optimitzada ajuda a mantenir la salut en bon estat, el que significa que el teu dispositiu tindrà un millor rendiment en general.

 

Conclusió

 

La càrrega de bateria optimitzada de iOS 13 és una funció molt útil per a aquells que busquen perllongar la vida útil de la bateria dels dispositius Apple. En aprendre dels vostres patrons de càrrega, el dispositiu pot evitar càrregues innecessàries i perllongar la vida útil de la bateria, cosa que pot estalviar diners i millorar el rendiment de la bateria.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *