fbpx

FAQs

Preguntes freqüents

Necessito línia de telèfon fixa per tenir internet a casa?

Nosaltres oferim internet sense necessitat de línia convencional, tant si t’oferim el servei per Wimax com per fibra no necessitem cap línia de telèfon, però si vols també et podem oferir línia fixa.

Em podeu donar servei a casa?

A la web e17telecom pots consultar quins serveis estan disponibles a casa teva, o bé trucant al 972510992, també pots venir presencialment a les nostres oficines centrals, situades al carrer Rabós d'Empordà, nau 2.7 de Figueres.

Hi ha permanència?

Nosaltres no tenim permanència amb el servei, però sí que hi ha promocions opcionals d'instal·lació a cost 0 que requereixen estar un any amb nosaltres.

On puc consultar la meva factura?

Cada mes rebràs la teva factura al mail que vas indicar en el contracte, la factura ve detallada amb tots els serveis contractats així com totes les trucades i consums extres.

Com s'ha d'activar el roaming de les seves tarifes mòbil?

Activem nosaltres per defecte el Roaming de la ZONA 1 (Europa) a totes les línies mòbils.

Heu d'assegurar-vos de tenir activada la itinerància de dades mòbils al vostre dispositiu.

ZONA 1: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, República Txeca, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania i Suècia. També cal afegir-hi Liechtenstein, Islàndia i Noruega

(*) Andorra i Suïssa no pertanyen a l'espai econòmic europeu i, per tant, l'ús del mòbil en aquests països no està inclòs en la tarifa.

Teniu bons de dades extres per les línies mòbils?

Hi ha diferents opcions de bons extres per disposar de més Gigues si ja has utilitzat tots els que tens a la tarifa abans d'acabar el mes.

BO “+ 3 GB”: Té un cost de 4,95 €.

BO “+ 10 GB”: Té un cost de 10,00 €

BO “COMPARTIT +110 GB”: 110 GB a compartir entre totes les línies que estiguin a nom del mateix titular. Un cop activat, es manté mensualment fins que el client no demani la baixa del Bo. Té un cost de 12,00 € mensuals.

Quant es tarda aproximadament a fer la instal·lació de la FO des que se signa el contracte?

Solem fer la instal·lació en un termini de 2 a 5 dies, des que se signa el contracte.

Puc accedir a la configuració del router?

Sí, accedint a la IP del vostre router amb les vostres credencials.