fbpx
ConsellsOn posar el router wifi a casa per millorar la velocitat d’Internet?

On posar el router wifi a casa per millorar la velocitat d’Internet?

Quin és el millor lloc on posar router a casa teva?

Una recomanació que us podem donar, és que el situïs sempre en un lloc centrat de casa perquè a tot arreu tinguem una cobertura homogènia. Mai no hauríem de col·locar-lo en una cantonada de casa nostra, perquè llavors tindrem problemes perquè el senyal arribi fins al costat contrari de casa nostra.

Cal que el situïs en un lloc cèntric, si has de col·locar-lo en un passadís i no tens cablejada la fibra o el coaxial de la connexió, llavors col·loca el router el més a prop d’aquest passadís.

El router ha d’estar col·locat a una alçada mitjana, entre 1 mi 1,5 metres d’alt, és a dir, no ha d’estar ni al sostre ni tampoc a terra, l’ideal és col·locar-lo sobre una taula o moble, si pot ser de fusta, sense vidres ni miralls, i amb el menor nombre d’obstacles al voltant, sobretot no hauria d’estar a prop de la TV perquè podria provocar interferències amb canals de la TDT en estar massa a prop.

Si el router té antenes internes i es col·loca de forma horitzontal, mai has de col·locar llibres o qualsevol obstacle just a sobre, no només tindràs menys cobertura, sinó que s’escalfarà molt més pel fet que no té cap mena de refrigeració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *