fbpx

e17 Telecom

latència ping

La latència i el ping

Jugar en línia, la latència i el ping.

La latència per jugar en línia i el ping són dos elements que tenen una relació estreta entre tots dos. En aquest sentit, la latència de xarxa la podem definir com els retards temporals dins d’una xarxa. Aquest retard es produeix per la demora en la propagació i la transmissió dels paquets dins d’una xarxa.

Quant als factors que intervenen perquè hi hagi una major o menor latència, també cal assenyalar que influeixen tant la mida dels paquets enviats com els búfers dels equips.

Respecte a la forma per mesurar la latència utilitzem el ping que es mesura en mil·lisegons les sigles dels quals són ms. Quan fem Ping enviem un missatge ICMP Echo Request al host de destinació, i quan el servidor de destinació el rep, li respon. Aquesta resposta es fa amb un missatge ICMP Echo Reply.

Aquí tenim un exemple de PING a un DNS de Google:

En aquest sentit, com més petit sigui el ping serà molt millor per a nosaltres. Per exemple, si fos el servidor d’un joc, els nostres moviments i les nostres accions seran més ràpids que els dels nostres adversaris.

Així, per exemple, si en un shooter o joc de trets, dos usuaris disparessin alhora, arribarien primer les bales del que tingui el menor ping.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *